Tel: +36 30 219 9300, E-mail: glajtos@yahoo.com

Nyelvek

Nyelvek, amiken dolgozunk

A Fejér Fordítóiroda a világ minden nyelvén fordít, bár legtöbbször az európai nyelvekre van igény, mint amilyenek az angol, német, francia, spanyol, szlovák,
cseh, román vagy a lengyel.

Sima és hivatalos fordítások készítése Székesfehérváron gyorsan és szakszerűen, anyanyelvi fordítók és lektorok, szakfordítás, hivatalos dokumentumok fordítása a legtöbb nyelven.

Kezdetben főleg angol, német és latin nyelvekkel (spanyol, olasz, francia, portugál, román) foglalkoztunk, aztán egyre több szláv nyelvet (orosz, ukrán, cseh, szlovák, lengyel, szlovén, szerb, horvát) is kínáltunk ügyfeleinknek.

A fordítás nálunk a legtöbb esetben egy-két napon belül elkészül és vagy e-mailben küldjük Önnek vissza, vagy postázzuk, illetve személyesen is átveheti azt.

Európai nyelvek, szolgáltatások

angol fordítás, német fordítás, olasz fordítás, francia fordítás, spanyol fordítás, szlovák fordítás, cseh fordítás, szlovén fordítás, román fordítás, ukrán fordítás, lengyel fordítás, orosz fordítás, horvát fordítás, szerb fordítás, holland fordítás, török fordítás, bolgár fordítás.


Tolmácsolás

A legtöbb nyelv esetén tolmácsolást is tudunk vállalni, természetesen csak előzetes egyeztetés alapján, ilyenkor kérjük írja meg, hogy milyen nyelven kell tolmácsolni, mikor, hol és körülbelül hány órán keresztül, miről fog szólni a beszélgetés, előadás, illetve, hogy egy vagy több tolmácsot szeretnének-e.


Anyanyelvi lektorálás

Cégünk a fordítás és tolmácsolás mellett természetesen anyanyelvi lektorálással is foglalkozik, amikor a kész szöveget ellenőrizzük anyanyelvi szakemberek segítségével. Ezt elsősorban olyan szövegeknél javasoljuk, amik nyomdai felhasználásra kerülnek, tehát ahol egyetlen hiba sem lehet.

A lektorálást a fordításnál általában gyorsabban el tudjuk készíteni, de a jó munkához idő kell, tehát minél több idő áll rendelkezésünkre, annál nyugodtabban dolgozhatunk.


Szövegírás

Bizonyos nyelvek esetén képesek vagyunk szöveget írni, szöveget gyártani elsősorban internetes oldalakhoz, online felhasználásra. Ezekről a lehetőségekről érdeklődjön telefonon. Külföldi munkatársaink rövid idő alatt akár nagyobb mennyiségű szöveget is legyárthatnak Önnek a megadott témában, adott kulcsszavakra vagy kategóriákra.

Ha bármi kérdése van, kérjük hívjon minket az alábbi számon, s mi mindent megteszünk azért, hogy segíthessünk Önnek vagy vállalkozásának még sikeresebbnek lenni.

Ajánlatot kérek

  Az Ön neve

  Email

  Telefon

  Üzenet
  Hivatalos fordítások

  Hivatalos angol fordítás Székesfehérvár

  Gazdasági és műszaki fordítás

  Hivatalos fordítás, bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, CV fordítás

  Weboldalak fordítása

  Üzleti levelek fordítása

  Jogi fordítás

  Egészségügyi és orvosi dokumentumok fordítása gyorsan és szakszerűen

  Hivatalos fordítás Székesfehérvár
  Fejér Fordítóiroda 

  Elérhető árak, sos fordítás 

  angol, német, szlovák, román és más nyelvek

  “A jó fordítást arról lehet megismerni, hogy láthatatlan!
  Ha az ember olvas egy szöveget, s közben azon gondolkodik, hogy 
  ez most vajon egy fordítás-e, akkor valami nagyon félrement!”

  Hívjon most: +36 30 219 9300

  Rólunk

  Hivatalos fordítás pecséttel, jogi szakfordítás, műszaki fordítás, lektorálás, tolmácsolás elérhető árak mellett

  Nyelvek

  angol, bolgár, cseh, dán, finn, francia, görög, holland, horvát, japán, kínai, lengyel, litván, német, norvég, olasz, orosz, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, török, 

  Kapcsolat